logo synergySynergy ID: 1435268
Kontakt: pro@argi9.info
sverige

Citrus-Bär, Nettovikt 295 g, 30 Påsar

PROARGI-9+

PORTIONSFÖRPACKNINGAR

En av de viktigaste ingredienserna i ProArgi-9+ är l-arginin – ett ämne som undersöktes av tre amerikanska forskare som sedermera fick Nobelpriset 1998 för sina upptäckter kring ämnets positiva effekter.

ProArgi 9+ innehåller också L-citrullin och fem viktiga vitaminer: C, D, K, B6, B9 och B12. Var och en av dessa stöder kroppens prestationsförmåga. Denna Synergys främsta produkt tillverkas med bästa tänkbara kvalitet.

 • Från 63 € (i 4 Paket)
 • Lagring: minst 15 månader
 • Direkt från Synergy Worldwide
 • Leveranstid: 3-4 arbetsdagar

Löpande priser - Synergy Shop - Klicka här.

priser

INSTRUKTIONER

Blanda ett paket ProArgi-9+ med 240 ml vatten. Rör om eller skaka för att lösa upp pulvret. Föreslagen portionsstorlek: ett paket om dagen. Förvaras svalt och torrt. Sport och fitness: 1 portion 30 minuter innan träning.

INGREDIENSER OCH FÖRDELAR

proari9_award
 • ProArgi 9 Plus Innehåller den högsta dosen av L-arginin - 5000 mg
 • Innehåller vitamin C (L-askorbinsyra) som bidrar till normalt fungerande nerv- och immunsystem
 • Vitamin D3 (kolekalciferol) behövs för korrekt hantering av kalcium
 • Innehåller vitamin K2 (menaquinon) som bidrar till att bibehålla ett friskt skelett och en normal blodkoagulering
 • Vitamin B6 (pyridoxin HCL) och B12 (cyanokobalamin) som hjälper kroppen att bibehålla en normal homocysteinomsättning och forma normala röda blodceller
 • Folsyra (vitamin B9) påverkar reproduktionen av celler och röda blodkroppar
 • Kommer i praktiska serveringsstorlekar som är lätta att ta med
 • Innehåller värdefull resveratrol i rött druva hud extrakt
 • Unika formel, den synergistiska effekten av alla komponenter
 • Smaksatt med en uppfriskande citrussmak
 • Varje omgång testas mer än 250 gånger för att säkerställa renhet och potens
 • De kom ind i amerikanske farmakopé PDR 2014 - 2021

Bemærk: Tabel over ingredienser omfatter ikke mange mineraler og vitaminer, som er en bestanddel af frugtekstrakter indgår i ProArgi-9+. Produktet indeholder ingen konserveringsmidler. Denna produkt innehåller endast naturliga ingredienser.

VARNING

Som med de allra flesta typer av kosttillskott bör du rådgöra med en läkare innan användning om du är gravid, ammar, har ett känt medicinskt tillstånd av något slag, eller om du tar någon typ av medicin eller annat kosttillskott. Den här produkten ska inte ersätta en välbalanserad diet och en hälsosam livsstil

ProArgi-9+ är inte en drog men ett kosttillskott. Så du kan inte tala här om effekterna av överdosering eller biverkningar. Konsumerar för mycket ProArgi 9 plus kan orsaka en effekt som liknar överätande. Det finns också, men sällan, allergisk mot någon av ingredienserna. Om du är osäker, kontakta en läkare eller dietist.

Rate   ProArgi 9 Plus   -  Betyg: 4.76 / 5 - 74 röster

Andra kosttillskott

Mistify


Mistify är ett tillskott i vätskeform, som innehåller B6-vitamin, acaibär och extrakt från grönt te. Detta fantastiska tillskott är mycket gott och innehåller en härlig blandning av frukt- och bärextrakt och -koncentrat, bland annat vindruvor, blåbär, hallon, tranbär och granatäpple. B6-vitaminen i Mistify har visat sig bidra till följande:

 • Normal psykologisk funktion
 • Normal bildning av röda blodkroppar
 • Normal homocystein- metabolism 
Bra komplement ProArgi 9 Plus.

Ta del av Mistifys fördelar genom att ta 30 ml en eller två gånger om dagen.

Orderingången i Sverige:

e9 Energy

e9 kombinerar kraften i l-arginin med högkvalitativa ingredienser som ger dig det du behöver för att klara av din vardag. Idag finns en uppsjö av energidrycker på marknaden. Men ingen av dem ger dig det du får från Synergy:s e9! En unik blandning av vitaminer, aminosyror och naturligt koffein, tillverkade med de renaste och bästa ingredienserna, för att passa in i en hälsosamma och hållbar livsstil.

Oavsett när under dagen du behöver fokus, vara på alerten eller extra energi; blanda en e9. Känn energin strömma igenom kroppen samtidigt som du njuter av den goda smaken

Blanda ett paket med 240 ml vatten. Rör om eller skaka för att lösa upp pulvret. Föreslagen portionsstorlek: ett paket om dagen. Förvaras svalt och torrt.


Nettovikt 243 g, 30 portioner

Orderingången i Sverige:

PhytoLife


Synergys PhytoLife utvinns ur alfalfa. PhytoLife är en stark blandning av klorofyllin (natriumkopparklorofyllin) och pepparmyntsolja. Med kvalitet i varenda droppe bidrar pepparmyntsoljan i PhytoLife till normal matsmältning och gör vanligt vatten till en välsmakande dryck som passar närsomhelst under dagen.

Med frisk smak i vätskeform är PhytoLife ett utmärkt komplement till andra tillskott.

Ta med Synergys PhytoLife i din kost genom att blanda 7,5 ml (1,5 tesked) med 250 ml (2.5 dl) vatten 2 ggr dagligen.

Skaka flaskan ordentligt före blandning.

Orderingången i Sverige:
synergy shop synergy shop synergy shop

Microbiome Purify Kit

I detta kit: BIOME DT, BODY PRIME, BIOME SHAKE, BIOME ACTIVES och PROARGI-9+.


Biome Core Kit

I detta kit: BIOME DT, 2x BIOME SHAKE och BIOME ACTIVES.

NU I SYNERGY SHOP!

Produktfordel

ProArgi 9 Plus og andre Synergys produkter er kosttilskudd med den høyeste kvaliteten i verden, og de er klare til å bevise det. De mener at produsenter av naturlig kosttilskudd bør sette fokus på bare én ting: HELSEN DIN. Synergy WorldWide styrer fra start til mål all egen produktutvikling, -fremstilling og -testing.

 • Synergys forsknings- og utviklingsstab består av personer med doktorgrad, biologer, kjemikere og forskere med flere tiårs erfaring bak seg med å arbeide med helsekosttilskudd.
 • De følger GMP-retningslinjene (Good Manufacturing Practices) for å sikre overensstemmelse og nøyaktighet i alle prosesser.
 • Selskapet investerer millioner av dollar hvert år på forskning og kvalitetstesting i verdensklasse for å sikre renheten og effektiviteten til Synergy-produkter.nsf
 • Kilden til alle ingrediensen er utvunnet av selskapet selv, og hvert eneste parti som kommer inn, blir grundig testet for å bekrefte renheten, kvaliteten og virkningen.
 • Synergy er sertifisert av NSF, en tredjeparts revisor som kontrollerer produksjonsutstyret, retningslinjer, prosedyrer og fremstillingsprosessene for å sikre topp kvalitet.

Produkterna uppfyller läkemedelsstandarder . De är inte testade på djur. För studien skapade ett forskningsinstitut - Hughes Centrum för forskning och innovation. Produkter som beställts i Synergy konsumenter Shop levereras i speciella kartonger genom beprövad kurir direkt till huvudlager i bolaget.

Hos Synergy WorldWide vil du finne en absolutt motstand mot å overlate kvaliteten på produktene til andre. De sørger for at alt blir gjort riktig, fordi intet annet vil bli godtatt når det gjelder helsen din.

SLM smart

Minska ditt dagliga kaloriintag genom att byta ut frukosten mot SLMsmarts shake för måltidsersättning. För att gå ner ännu mer i vikt, byt ut frukosten och ytterligare en måltid mot måltidsersättningen. Denna unika formel innehåller tre olika kvalitetsproteiner som gör dig mätt. Samtidigt får du i dig 23 olika vitaminer och mineraler.

Om du vill gå ner i vikt, bara slipa kurvorna eller behålla din nuvarande vikt – ersätt en måltid om dagen med vår måltidsersättning.

SLM kost kan kompletteras ProArgi 9 Plus. Orderingången SLM i Sverige:
synergy shop

ÖVRIG INFORMATION

info
 • Alla priser på produkter i butiken Synergy Sverige gäller endast i Sverige.
 • Priset per förpackningsenhet ProArgi 9 Plus och andra kosttillskott beror på förpackningen - i större förpackningar är billigare!
 • I priset ingår moms. Leverans kostnad - 16 euro.
 • "CV" är en försäljningsställe för distributören, inte är relaterade till antalet påsar i paketet etc.
 • ProArgi 9 Plus och andra kosttillskott som beställts av Svenska Synergy butiken skickas direkt från den europeiska tidskriften Synergy Worldwide och levereras endast i Sverige.
 • Du köper direkt från Synergy Worldwide. Sändningen består av inköpsbevis, som bekräftar originalitet av produkter och är grunden för att överväga eventuella fordringar.
 • Tillverkas i GMP-certifierade anläggning i USA för Synergy Worldwide Europe B.V
 • ProArgi-9+ är inte tillgänglig på apotek, är det säljs endast i direktförsäljning.

L-ARGININ

Arginin - den viktigaste komponenten ProArgi-9 - är väsentligt för produktionen av kväveoxid (NO) i kroppen. Kväveoxid är en viktig faktor i regleringen av blodtrycket.

l-arginine L-arginin är också involverad i många andra viktiga biokemiska processer. Inget av detta aminosyra kan allvarligt störa. En annan viktig del av denna process är L-citrullin, som höjer nivån av L-arginin i blodet och förlänger dess effekt.

L-arginin förekommer naturligt i den mänskliga kroppen. Det är en aminosyra endogen därför en som kan produceras av kroppen från andra föreningar.

Teoretiskt kroppen inte behöver en leverans av denna aminosyra från maten. Tyvärr, som forskning har visat, med åldern förmågan att syntetisera arginin i den mänskliga kroppen börjar minska.

Arginin brist och leda till en obalans i kroppen. Korrekt tillskott åter lämplig nivå av aminosyran, vilket är viktigt på grund av dess vitala funktioner.

Att ta 5 gram L-arginin i munnen dagligen verkar förbättra sexuell funktion hos män med Erectil Dysfunktion.

I human forskning har L-argininadministrationen varit effektiv vid: Förhindra minskad aortisk reflektionstider, minskning av LDL-C-oxidationsförmåga, ökning av hjärtutgången, minskning av den totala hjärtfrekvensen, minskning av trombocytaggregation, minskande systemisk vaskulär resistans, förebyggande av förtjockning av aortaintimal, ökning monocytisk vidhäftning och förbättrad slagvolym.

Proargi innehåller naturligt l-arginin i fri form (inte HCL), som produceras i processen med fermentering av kolhydrater.

L-Arginine - Scientific Validation

KONTAKT

Om du är intresserad av att distribuera produkter Synergy i Sverige, skriv till oss: pro@argi9.info.

Website is owned and run by an independent distributor Synergy Worldwide.

Synergy Worldwide main warehouse in Europe:
Rhenus Logistics,
Centaurusweg 123,
5015 TC Tilburg Nederland.

distributorProArgi-9+® är ett registrerat varumärke och är en del av en V3-system. Copyright: Synergy Worldwide. Informationen om www.argi9.net är tillhör en enda leverantör / distributör och inte företräda bolaget i sin helhet. Kosttillskott ska aldrig användas som ett substitut för ett aktivt liv och en hälsosam kost. Privacy Policy & Cookies information. Copyright © 2021 MATTRADE, Oberoende Distributör Synergy 1435268.