Synergy ID: 1435268
Kontakt: pro@argi9.info

ProArgi-9+

PRIROČNI PAKETKI
OKUS CITRUSOV IN JAGODIČEVJA

ProArgi-9+ vsebuje aminokisline L-arginin in L-citrulin ter vitamine C, D, B6, B9, B12 in K.

S svojimi neštetimi prednostmi vitamina C in B6 prispevata k nemotenemu delovanju živčnega in imunskega sistema ter zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, medtem ko vitamin D v izdelku ProArgi-9+ prispeva k normalnim ravnem kalcija v krvi, absorpciji fosforja in vzdrževanju nemotenega delovanja mišic.

 • Neposredno iz Synergy
 • Rok uporabe: najmanj 15 mesecev
 • Plačilo: plačilna kartica; Strošek dostave: 12€
 • Dobavni rok: 3-4 delovnih dni
Preverite promocije in najnižje cene:

KORISTI

proari9_ingredients
 • ProArgi 9 Plus vsebuje najvišji odmerek L-arginin - 5000 mg
 • L-citrulin povečuje in podaljšuje učinek L-arginina
 • Vsebuje vitamin C, ki pripomore k normalnemu delovanju živčnega in imunskega sistema.
 • ProArgi 9 Plus vsebuje vitamin K2, ki pripomore k ohranjanju zdravih kosti in normalnega strjevanja krvi.
 • Vsebuje vitamina B6 in B12, ki pripomoreta k normalnemu ustvarjanju rdečih krvničk in metabolizmu homocisteina.
 • Vsebuje dragocene resveratrol - izvleček iz rdečega grozdja
 • Ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov
 • Vitamin B9 (folna kislina) uravnava rast in delovanje celic; pozitiven učinek na živčni sistem in možgani
 • Na voljo je v priročnih paketkih, ki jih lahko vzamete s seboj.
 • Je osvežujočega okusa citrusov.
 • Da bi zagotovili čistost in učinkovitost, je vsak paket preverjen 250.
 • Vstopu na ameriski farmakopeji PDR 2014 - 2021

NAVODILA

Zmešajte 1 porcijo (1 paketek) ProArgi 9 Plus v 240 ml vode. Premešajte ali pretresite, da se mešanica raztopi. Priporočena dnevna količina je 1 paketek. Shranjevati v hladnem in suhem prostoru.

OPOZORILO

Svetujemo, da se pred uporabo vsakega hranljivega izdelka posvetujte z zdravnikom, še posebej če ste nosečnica, trpite za laktozno intoleranco, oziroma imate znano zdravstveno težavo ali pa jemljete kakršna koli zdravila oziroma prehrambna dopolnila. Ta izdelek ne bi smel nadomestiti uravnotežene prehrane in zdravega življenjskega sloga.

Drugi prehranski dodatki

Mistify


Mistify je tekoče prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamin B6, jagode Acai in izvleček zelenega čaja. To izjemno dopolnilo ima bogat okus in združuje okusno mešanico sadja ter izvlečkov in koncentratov sadja in jagod, vključno z grozdjem, borovnicami, malinami, brusnicami in granatnim jabolkom. Vitamin B6 v izdelku Mistify prispeva k vzdrževanju:

 • normalnega umskega delovanja,
 • normalnega tvorjenja rdečih krvnih celic in
 • normalnega homocisteinskega metabolizma.

Okusite prednosti izdelka Mistify s pitjem 30 ml enkrat ali dvakrat na dan.

e9 Energy

Energijska formula Synergy e9 združuje moč l-arginina z visoko kakovostnimi sestavinami, da vam zagotovi vzdržljivost, ki je potrebna za izpolnjevanje življenjskih potreb. Danes obstaja več deset hitrih rešitev za nizko porabo energije, vendar z edinstveno mešanico vitaminov e9 in naravnimi viri kofeina lahko zaupate, da jemljete izdelek, ki podpira vaš zdrav način življenja. Ne glede na to, kdaj je čas, če se boriš, da bi se osredotočil, bodi pozoren in ostati napolnjen, premešati postrežbo e9 in uživati v osvežujočem okusu Pina Colada.

Vi se lahko uporablja skupaj z ProArgi 9+.

Zmešajte 1 porcijo (1 paketek) v 240 ml vode. Premešajte ali pretresite, da se mešanica raztopi. Priporočena dnevna količina je 1 paketek.


PhytoLife


PhytoLife, pripravljen iz listov murve in lucerne, je bogata kombinacija klorofilina (natrijev bakrov klorofilin) in olja iz poprove mete. S kakovostjo v vsaki kapljici, olje iz poprove mete v izdelku PhytoLife prispeva k nemotenemu delovanju presnovne funkcije in pomaga spremeniti običajno vodo v pijačo odličnega okusa, v kateri lahko uživate cel dan. Skupaj s svežim okusom in svojo tekočo obliko je PhytoLife odličen spremljevalec vašega režima prehranskih dopolnil.

Odlično dopolnilo ProArgi 9 Plus.

Vključite PhytoLife v svojo prehrano tako, da dvakrat dnevno v kozarec vode vmešate eno čajno žličko (5 ml).

Microbiome Purify Kit

Synergy Elite Health Purify Kit: BIOME DT, BODY PRIME, BIOME SHAKE, BIOME ACTIVES and PROARGI-9+.


Biome Core Kit

Synergy Elite Health Biome Core Kit: BIOME DT, 2x BIOME SHAKE, BIOME ACTIVES.

SYNERGY SHOP

Prednost izdelka

Synergy izdelki so najkakovostnejša dopolnila na svetu — in pripravljena so to dokazati. Verjamemo, da se morajo proizvajalci naravnih dopolnil osredotočiti le na eno stvar: VAŠE ZDRAVJE. Podjetje Synergy nadzoruje razvoj, proizvodnjo in testiranje svojih izdelkov od začetka do konca.

 • Osebje za raziskavo in razvoj podjetja Synergy že desetletja sestavljajo zdravniki, biologi, kemiki in raziskovalni znanstveniki z individualnimi izkušnjami za delo s prehranskimi dopolnili.
 • Sledimo dobrim proizvodnim praksam (GMP), da zagotovimo doslednost in natančnost pri vseh postopkih.
 • Podjetje vsako leto investira milijone dolarjev v raziskave in vrhunsko testiranje kakovosti, da zagotovi čistost in učinkovitost Synergy izdelkov.
 • Vse sestavine se zberejo v podjetju samem, ki temeljito testira vsako dohodno serijo, da potrdi njeno čistost, kakovost in moč.nsf
 • Podjetje Synergy je certificirala National Science Foundation (NSF), zunanji revizor, ki pregleduje proizvodno opremo, pravila in postopke ter proizvodne procese, da se zagotovi najvišja stopnja kakovosti.
 • Dodatki, vključno seveda tudi ProArgi 9 Plus, se nenehno izboljšuje, kot rezultat raziskave in odziv na mnenja Potrošnikov.

Pri podjetju Synergy WorldWide se nikoli ne bo zgodilo, da bi zagotovitev kakovosti izdelkov prepustili komu drugemu. Zagotavljajo, da je izvedeno pravilno, kajti vaše zdravje je najpomembnejše.

KONTAKT

Če želite, poslovno sodelovanje in distribucijo sinergije izdelke, nam pišite na: pro@argi9.info.

Spletna stran je v lasti in vodi neodvisni distributer Synergy WW.
Naslov podjetja Synergy WW v Evropi:
Synergy WorldWide Europe B.V. Rhenus Logistics,
Centaurusweg 123,
5015 TC Tilburg Nederland.

ProArgi-9+ ® is a registered trademark and is part of a V3 system. Copyright: Natures Sunshine Products / Synergy Worldwide. Informacije o Argi9.net je pripada en sam prodajalec / distributer in ne predstavljajo družbo v celoti. Dopolnila se ne sme uporabljati kot nadomestek za aktivno življenje in eno zdravo prehrano. Copyright © 2021 MATTRADE - Neodvisni Distributer Synergy 1435268. Privacy Policy & Cookies information.