Synergy ID: 1435268
Kontakt: pro@argi9.info
Nettovægt: 295 g; 30 pose

PROARGI-9+

PORTIONSPOSER, CITRUS BÆR

I 1998 vandt tre amerikanske forskere Nobelprisen for at opdage de stærke, sundhedsmæssige effekter af L-arginin, en af de vigtigste ingredienser i ProArgi-9 plus.

Kosttilskud indeholder fem vigtige vitaminer: C-, D3-, K2-, B6-, B9- og B12-vitamin. Hvert vitamin spiller en vigtig rolle i kroppens samlede ydelse.

 • Direkte fra Synergy Worldwide
 • Holdbarhed: mindst 15 måneder
 • Från 82 € (i en 3-pak)
 • Leveringstiden er normalt 2-4 hverdage

Dette produkt er tilgængelig nu i Synergy Shop:

Synergy Shop

INGREDIENSER OG FORDELE

ingred
 • Optimale dosis af L-arginin - 5000 mg (5 g)
 • L-citrullin forøger og forlænger effekten af L-arginin
 • ProArgi-9+ indeholder vitamin K2 (menaquinon), for bevarelsen af en sund knoglemasse og normal blodkoagulation
 • Vitamin B6 og vitamin B12 for den normale produktion af røde blodlegemer og omsætningen af homocystein
 • Fuld daglige dosis af vitamin B9 (folinsyre).
 • C-vitamin (L-ascorbinsyre) for nervesystemets og immunsystemets normale funktion
 • D3-vitamin (choleclciferol), som er nødvendige for en korrekt forvaltning af calcium
 • Indeholder værdifuld resveratrol i rød drueskalekstrakt
 • Unikke formel, den synergistiske virkning af alle komponenter
 • Frisk citrus bær smag
 • Leveres i poser, der er nemme at tage med sig
 • Hvert parti testes mere end 250 gange for renhed og styrke
 • Alle bidrag er af naturlig oprindelse.
 • I henhold til retningslinjerne anti-doping
 • De kom ind i amerikanske farmakopé PDR 2014 - 2021
 • Low-kalorie - sødet med stevia.

Bemærk: Tabel over ingredienser ikke omfatter mange mineraler og vitaminer, som er en del af frugtekstrakter indgår i ProArgi-9+. Produktet indeholder ingen konserveringsmidler. Dette produkt indeholder kun naturlige ingredienser.

BRUGSANVISNING

Bland 1 portion (1 pose) ProArgi-9+ med 240 ml vand. Rør eller ryst for at opløse pulveret. Anbefalet dosering er 1 pose dagligt. Opbevares tørt og køligt. Må ikke anvendes, hvis posen er kompromitteret eller punkteret. Holdes væk fra små børn. Sport og fitness: 1 portion 30 minutter før træning.

ADVARSEL

Som med andre ernæringsmæssige produkter, bør du konsultere din læge før brug, hvis du er gravid, ammer, har en kendt medicinsk tilstand eller tager medicin eller kosttilskud. Dette produkt bør ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil.

ProArgi-9 Plus er ikke et lægemiddel, men et kosttilskud. Så kan du ikke tale her af virkningerne af overdosis eller bivirkninger. Indtager for meget kan forårsage en effekt svarende til overspisning. Der er også, selv om sjældent, allergisk over for nogen af ingredienserne. Hvis du er i tvivl, konsultere en læge eller ernæringsekspert.

Rate   ProArgi 9 Plus - Synergy -  Bedømmelse: 4.76 / 5 - 74 anmeldelser

Andre kosttilskud Synergy

Mistify


750 ml

Mistify er et flydende kosttilskud, der indeholder vitamin B6, acaibær, og grøn te-ekstrakt. Dette helt specielle kosttilskud er rigt på smag og indeholder en lækker blanding af frugter og bærekstrakter og koncentrater, herunder: drue, blåbær, hindbær, tranebær og granatæble. Vitamin B6, der findes i Mistify, har vist sig at bidrage til:

 • Normal psykologisk funktion
 • Normal dannelse af røde blodlegemer
 • Normal homocystein metabolisme
Fremragende tilføjelse ProArgi-9.

Oplev fordelene ved Mistify ved at tage 30 ml en eller to gange dagligt.

E9 energy

Synergys energiformel, e9, består i det væsentlige af L-arginin og en blanding af B12- og B6-vitamin, riboflavin, thiamin og pantothensyre, som alle bidrager til normal energifrembringende forbrænding. Denne velsmagende blanding indeholder også naturlige koffeinkilder, herunder guaranafrø og matéekstrakt. Alle ingredienser er sikre at bruge, har topkvalitet og giver dig en opkvikker med lavt kalorieindhold, når du behøver det mest.

Bland 1 portion (en pose) i 240 ml vand. Rør eller ryst for at opløse pulveret. Den anbefalede mængde er 1 pose per dag.

Du kan bruges med ProArgi-9 Plus.


Nettovægt: 243 g; 30 pose

PhytoLife


750 ml

Med råvarer fra morbærblade og lucerne, er Synergy’s PhytoLife en rig blanding af klorofyl (natrium kobber klorofyl) og pebermynteolie,.

Med kvalitet i hver eneste dråbe, bidrager pebermynteolien, der findes i PhytoLife, til en normal fordøjelse og gør almindeligt vand til en smagfuld drik, som du kan nyde hele dagen. Dette, sammen med den friske smag og flydende form, gør PhytoLife til et fremragende supplement i dit kosttilskudssystem.

Fremragende tilføjelse ProArgi-9 Plus.

Indarbejd Synergy’s PhytoLife i din kost ved at blande en teskefuld (5 ml) med et glas vand to gange dagligt.

Microbiome Purify Kit

BIOME DT, BODY PRIME, BIOME SHAKE, BIOME ACTIVES och PROARGI-9+.

SYNERGY SHOP

Biome Core Kit

BIOME DT, 2x BIOME SHAKE, BIOME ACTIVES.

SYNERGY SHOP

Produktfordele

 • Synergys forskings- og udviklingsmedarbejdere består af Ph.D'ere, biologer, kemikere og videnskabelige forskere med mere end 10 års erfaring i udvikling og fremstilling af kosttilskud.
 • De følger retningslinjerne for god fremstillingspraksis - GMP for at sikre ensartethed og præcision i alle procedurer.
 • Synergy investerer hvert år millioner af dollars i forskning og kvalitetstestning af første klasse for at sikre, at firmaets produkter er rene og effektive.
 • Alle ingredienskilder udvindes af Synergy, og hvert indkommende batch kontrolleres nøje med henblik på at bekræfte dets renhed, kvalitet og virkning.nsf
 • Synergy er certificeret af NSF, en tredjeparts auditør, som kontrollerer produktionsudstyr, retningslinjer og produktionsprocesser for at sikre det højest mulige kvalitetsniveau.
 • Kosttilskud, herunder naturligvis også ProArgi-9, bliver løbende forbedret som et resultat af forskning og reaktion på udtalelser fra Forbruger.

Selskabet har implementeret et kvalitetsstyringssystem ISO 9001 og overholder god laboratoriepraksis - GLP. Produkterne opfylder farmaceutiske standarder. De er ikke testet på dyr. For undersøgelsen, skabte et forskningsinstitut - Hughes Center for Forskning og Innovation. Produkter bestilt i Synergy Forbrugere Shop leveres i specielle kartoner gennem bevist kurer direkte til hovedlager i virksomheden.

Synergy WorldWide er absolut modstander af at overlade produkternes kvalitet til andre. Vi sørger for, at alt bliver gjort rigtigt – for når det drejer sig om dit helbred, er kun det bedste godt nok.

Vores kosttilskud har et meget godt ry blandt forbrugerne i hele verden. Det bedste bevis på dette er det store antal positive anmeldelser, som du kan læse på nettet.

Nettovægt: 1005 g

SLM smart

Slanke-programmet SLM smart er nemt og effektivt og holder dig mæt. Der er så mange slankekure, der kæmper om din opmærksomhed, men du kan føle dig helt sikker på, at du har valgt det rigtige produkt til et sundere og lykkeligere liv.

SLM smart er en enkel måde til forbedring af motion og kost, og giver værdifulde næringsstoffer, som din krop har brug for.

SLMsmart-programmet er designet til at holde dig mæt og omfatter den velsmagende shake Meal Replacement, moderat motion, masser af vand samt nærende og reelle fødevarer. I hvor høj grad det lykkes for dig, afhænger af, hvor tæt du følger SLMsmart-programmet inden for rækkevidde.

Hvorfor ikke at købe ProArgi-9+ fra Amazon eller eBay?

Det er bedre at købe ProArgi 9 eller andre produkter fra autoriserede forhandlere. Du kan også købe produkter i Danmark direkte fra denne hjemmeside under sponsorering af en autoriseret forhandler.

For nylig er mange sælgere bruger sites som Amazon, eBay eller andre auktion / shopping sites som platforme til at sælge Synergy s supplements. There er fire hovedårsager til ikke at købe fra disse steder:

Årsagen #1

I sin Politikker og Procedurer dokument, Synergy klart, at"Team medlemmer må ikke sælge produkter på eBay, Amazon eller andre Internet auktion / shopping site".

Team medlemmer (autoriserede distributører) sælger kosttilskud på sådanne platforme ikke er i overensstemmelse med disse politikker og procedurer. Team medlemmer, der deltager i sådanne aktiviteter er underlagt disciplinære foranstaltninger fra Synergy.

Årsagen #2

Synergy WorldWide driver en stærk kvalitetssikring politik. Virksomheden garanterer styrke, renhed og sikkerhed for hvert produkt, det fremstiller og sælger direkte til kunderne eller gennem autoriserede distributører. Oven i denne garanti, Synergy tilbyder også en 90-dages 100% pengene tilbage garanti vedrørende oprindelige produkt ordrer. Alle efterfølgende ordrer er også beskyttet. En 100% pengene tilbage afkast tilbydes, hvis produkterne ikke er blevet åbnet, brugt eller beskadiget.

Indkøb direkte fra Synergy forhindrer en masse hovedpine til kunderne. Især når drejer sig tid til at anmode om restitutioner.

Årsagen #3

Omkostningerne ved en kasse på Amazon eller eBay er normalt mindre end prisen på samme enhed solgt på Synergy s eller denne hjemmeside. Dette er en enorm incitament for kunder på udkig efter en bedre aftale. Men de er ikke klar over, at Synergy tilbyder engrospriser. De engrospriserne ofte slå udbud på Amazon eller eBay, især i pakker med flere kasser.

Årsagen #4

Køb direkte fra Synergy sikrer, at produkterne er friske, har en holdbarhed på mindst 15 måneder, er blevet opbevaret og transporteret under egnede betingelser og deres emballage er intakte.

ANDRE OPLYSNINGER

info
 • Alle priserne på produkterne i butikken Synergy Danmark gælder kun i Danmark.
 • Prisen per emballage enhed ProArgi 9 Plus og andre kosttilskud afhænger af pakken
  - i større pakker er billigere!!
 • Prisen inkluderer moms. Leveringsomkostninger - 18 €.
 • "CV" er en selling point for distributøren, ikke er relateret til antallet af breve i pakken mv.
 • Kosttilskud sendes direkte fra europæisk magasin Synergi og leveres kun i Danmark.
 • Du køber direkte fra Synergy Worldwide. Sendingen består af købsbevis, der bekræfter originalitet produkter og er grundlaget for overvejelser om eventuelle krav.
 • Fremstillet på GMP-certificeret fabrik i USA for Synergy Worldwide Europe BV.
 • ProArgi-9+ er ikke tilgængelig i apoteker, det sælges kun i direkte salg, postordre.
Bemærk: Hvis du ønsker at købe produkter og blive en uafhængig distributør af Synergy i Danmark, KLIK HER

Website is owned and run by an independent distributor Synergy Worldwide.

Synergy Worldwide main warehouse in Europe:
B.V. Rhenus Logistics,
Centaurusweg 123,
5015 TC Tilburg Nederland.

distributorProArgi-9+ ® er et registreret varemærke. Copyright: Natures Sunshine Products / Synergy Worldwide. Oplysningerne om www.argi9.net er tilhørende en enkelt leverandør / distributør og ikke repræsenterer virksomheden i sin helhed. Kosttilskud bør aldrig bruges som en erstatning for et aktivt liv og en sund kost. Privacy Policy & Cookies information. Copyright © 2021 MATTRADE - Uafhængig distributør - ID 1435268.